Hverdagen i Bistadet

Dagens gang

Kl. 06.15:

Børnehaven åbner og der er mulighed for at spise morgenmad indtil kl. 7.30. Vi serverer havregryn, cornflakes, mælk, rugbrød og evt. grovboller med ost, leverpostej, marmelade og honning. Hvis I ønsker at jeres barn skal spise andre morgenmadsprodukter, skal barnet spise hjemmefra. Har barnet, i en periode, behov for at spise sin medbragte morgenmad, er vi imødekomne overfor dette. Dette aftales med primærpædagogen. Hvis et barn har fødevareallergi, laves der særlige regler. Det er meget vigtigt, at børn og forældre siger goddag, så personalet ved, at barnet er kommet. Husk at trykke ind i Tabulex. Beskeder til personalet kan også gives her.

Kl. 07.30:

Alle børn har mulighed for leg og der kan spises en formiddagsmad indtil 9.00.

Kl. 9.00:

Børnene skal møde senest kl. 9.00 hvis andet ikke er aftalt. Herefter samles alle i basisgrupperne og deltager i planlagte aktiviteter eller leger frit.

Kl. 11.15:

Vi spiser madpakker. Børnehaven serverer mælk – dog ikke på turdage.

Kl. 12.00:

Sovebørnene puttes imens de øvrige børn går på legepladsen. Ved diverse arrangementer er der ikke mulighed for at børnene sover, der gives besked ved de enkelte lejligheder.  

Kl. 13.45:

Vi spiser frugt, som vi serverer.  Herefter kan børnene lege frit.

Det er vigtigt I siger farvel når I går hjem, og trykker barnet ud af Tabulex.
Vi har aftalt, at hvert barn rydder 5 ting op inden de går hjem.
Vi beder jer forældre om, at støtte op om dette.

Tekstfelt: For at gulvet kan blive vasket, er det vigtigt, at I hjælper jeres barn med at rydde op i garderoben og sætte fodtøj op på bænken.